It,Engineer,Installs,Enclosure,With,Hard,Disk,Drive,In,The

Hardware & Infrastructuur

U kan bij ons terecht voor een breed spectrum aan Hardware & Infrastructuur oplossingen:

– Netwerk, WiFi, firewall, switches
– Servers, Storage, backup & replicatie
– Virtualisatie, Private & Public Cloud
– Installatie pc’s, workstations & mobiele apparatuur
– Interactieve schermen en conferenceroom oplossingen
– …

Onoverzichtelijke bekabeling kan leiden tot langdurige interventies en frustraties.
Daarom zorgen wij steeds voor overzichtelijke en ordentelijke netwerk- en serverruimtes, zodat uw IT-omgeving soepel en efficiënt blijft functioneren.

Technician,With,A,Laptop,Checking,Server,In,The,Data,Center
Technician,With,A,Laptop,Checking,Server,In,The,Data,Center

Hardware installaties

Onze uitgebreide reeks hardware-oplossingen biedt een solide basis voor een efficiënte en betrouwbare IT-infrastructuur. Met ons assortiment aan hoogwaardige netwerkapparatuur, servers, laptops, pc’s, mobiele devices, interactieve schermen en print- en scanoplossingen zorgen we ervoor dat uw bedrijf beschikt over de juiste tools om productiviteit en samenwerking te stimuleren.

Of het nu gaat om het opzetten van een robuust netwerk, het implementeren van krachtige servers, het leveren van betrouwbare werkstations of het faciliteren van mobiel werken met geavanceerde laptops en tablets, wij bieden op maat gemaakte hardware-oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften. Met onze hardware-oplossingen leggen we een stevige basis voor een succesvolle IT-omgeving die voldoet aan de eisen van uw bedrijf en klaar is voor groei.

Diverse,Company,Employees,Having,Online,Business,Conference,Video,Call,On
Diverse,Company,Employees,Having,Online,Business,Conference,Video,Call,On

Cloud Infrastructuur

Onze cloud-oplossingen bieden flexibiliteit en schaalbaarheid voor uw bedrijfsbehoeften. Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor productiviteit en samenwerking zoals Microsoft 365, of een performante en veilige private- of public Cloud-oplossing, wij bieden oplossingen die passen bij uw specifieke vereisten.

Uw data liever veilig, snel, toegankelijk en dichtbij?
Vanuit Datacenter Oostkamp en Gent bieden wij snelle, veilige en redundante Private Cloud omgevingen aan.
Zo hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken over uw netwerk-, server- en backup infrastructuur.
Onze datacenter omgevingen zijn zodanig opgebouwd dat ze redundant en onafhankelijk fungeren en overal toegankelijk zijn, aan betaalbare marktconforme prijzen.

Voor gespecialiseerde taken zoals grafische- en CPU intensieve toepassingen bieden we CAD Workstation Cloud oplossingen aan.
Zo hoeft u niet te investeren in zware lokale werkstations en kan uw organisatie genieten van performante machines, gecombineerd met alle voordelen van (private) Cloud.
Hiermee kan uw organisatie zich concentreren op hun kerntaken zonder zich zorgen te hoeven maken over dure aankoopinvesteringen en verouderde onderliggende hardware.

Bovendien bieden we ook heel wat hybride cloud-oplossingen om uw bestaande IT-infrastructuur te integreren met de cloud.
Ons team van ervaren systeembeheerders en consultants zorgen voor de implementatie en configuratie van uw cloud-oplossingen en bieden uitgebreide ondersteuning.

It4u 14
It4u 14

IT Monitoring

Onze uitgebreide IT-ondersteuning omvat niet alleen het installeren en configureren van hardware of het bieden van snelle oplossingen voor technische problemen.
We monitoren we uw systemen voortdurend om potentiële problemen vroegtijdig te detecteren en te voorkomen, waardoor uw bedrijf operationeel blijft.

Andere oplossingen

Bij IT4U bieden wij een uitgebreid gamma aan IT- en communicatie diensten om jouw organisatie te ondersteunen.

 • Opleiding & Coaching

  Opleiden en coachen van uw gebruikers bij de in gebruik name van nieuwe IT infrastructuur & technologieën maakt onderdeel uit ...
  Lees verder
  Funny,Woman,Leader,Consulting,Diverse,Group,At,Meeting,Room,,Boss
  Funny,Woman,Leader,Consulting,Diverse,Group,At,Meeting,Room,,Boss
 • Cloud & Digitalisatie

  Bij IT4U begrijpen wij dat de digitale wereld constant verandert en daarom bieden wij Cloud & digitalisatie-oplossingen aan, om jouw ...
  Lees verder
  Ed Hardie XG02JzIBf7o Unsplash
  Ed Hardie XG02JzIBf7o Unsplash
 • VoIP Communicatie

  Bij IT4U begrijpen wij dat professionele communicatie een belangrijke factor is voor het succes van jouw bedrijf. Daarom bieden wij ...
  Lees verder
  Young,Handsome,Male,Technical,Support,Agent,Trying,To,Explain,Something
  Young,Handsome,Male,Technical,Support,Agent,Trying,To,Explain,Something