Ed Hardie XG02JzIBf7o Unsplash

Cloud & Digitalisatie

Bij IT4U begrijpen wij dat de digitale wereld constant verandert en daarom bieden wij Cloud & digitalisatie-oplossingen aan, om jouw bedrijf klaar te maken voor de toekomst. Wij helpen jou bij het digitaliseren van jouw processen, het implementeren van nieuwe technologieën en het creëren van een moderne werkplek die flexibiliteit, efficiëntie en samenwerking combineert.

Je kan bij ons terecht voor diverse Cloud & Digitalisatie oplossingen:

– Modern Workplace
– Collaboration & video conferencing
– Full Cloud & Hybride oplossingen
– Microsoft 365 & andere cloud diensten
– Innovatieve print- en scanoplossingen

Modern Workplace

“Modern Workplace” verwijst naar een geïntegreerde set van producten, services en technologieën die zijn ontworpen om de manier waarop mensen werken te transformeren en te verbeteren. Het draait om het creëren van een moderne, flexibele, collaboratieve en veilige werkomgeving.

Microsoft 365 biedt een divers scala aan producten en diensten die deze transformatie mogelijk maken. Met Microsoft 365, Microsoft Teams, Azure Active Directory, Microsoft Intune, SharePoint en OneDrive, Azure Virtual Desktop, en nog zo veel meer, wordt uw ICT-infrastructuur omgevormd tot een eigentijdse werkplek.

Bij IT4U zijn we voortdurend bezig met het analyseren van nieuwe trends, producten en ontwikkelingen in het IT-landschap. We testen deze grondig uit en denken na of uw organisatie meerwaarde kan halen uit nieuwe producten en innovaties. Als uw toegewijde partner zijn wij uitstekend gepositioneerd om u de juiste adviezen en oplossingen te bieden, zodat uw bedrijf optimaal kan profiteren van de mogelijkheden die een moderne werkplek te bieden heeft.

Man,Working,From,Home,Having,Online,Group,Videoconference,On,Laptop
Man,Working,From,Home,Having,Online,Group,Videoconference,On,Laptop

Collaboration & Video conferencing

Microsoft Teams biedt een naadloze samenwerkingshub waarin teams kunnen communiceren, vergaderen en bestanden delen op een georganiseerde manier. Teams kunnen eenvoudig intern communiceren via chat of oproepen, waardoor snelle en directe communicatie mogelijk is tussen teamleden. Het platform maakt het tevens gemakkelijk om bestanden binnen teams te delen, waardoor de samenwerking wordt gestroomlijnd en informatie toegankelijk is voor degenen die het nodig hebben.

Wij bieden expertise in het opzetten van conference rooms met interactieve schermen en innovatieve audiovisuele apparatuur.
Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes of grotere conferentiezalen, wij zorgen voor hoogwaardige apparatuur en naadloze integratie.
Hierdoor kunnen uw teams moeiteloos deelnemen aan conferenties, waar ze zich ook bevinden.

Zo faciliteren wij aan uw organisatie en teamleden een effectieve en boeiende vergadering, en bieden wij de mogelijkheid tot soepele samenwerking met collega’s en partners wereldwijd.

Digital,Marketing,Media,In,Virtual,Screen.businesswoman,Hand,Working,With,Mobile
Digital,Marketing,Media,In,Virtual,Screen.businesswoman,Hand,Working,With,Mobile

Voor klein en groot

Ongeacht de omvang van jouw bedrijf, beschikken wij over de expertise en ervaring om jouw organisatie te digitaliseren en jouw processen te optimaliseren. Zelfs voor kleine ondernemingen bieden wij laagdrempelige oplossingen die kunnen bijdragen aan de verbetering van jouw bedrijfsvoering.

Door gebruik te maken van digitale oplossingen kun je sneller werken, efficiënter zijn en betere resultaten behalen. Wij staan klaar om jou te begeleiden en te voorzien van de juiste tools en technologieën die passen bij jouw specifieke behoeften, zodat jouw bedrijf succesvol kan groeien in de digitale wereld.

Andere oplossingen

Bij IT4U bieden wij een uitgebreid gamma aan IT- en communicatie diensten om jouw organisatie te ondersteunen.

 • Opleiding & Coaching

  Opleiden en coachen van uw gebruikers bij de in gebruik name van nieuwe IT infrastructuur & technologieën maakt onderdeel uit ...
  Lees verder
  Funny,Woman,Leader,Consulting,Diverse,Group,At,Meeting,Room,,Boss
  Funny,Woman,Leader,Consulting,Diverse,Group,At,Meeting,Room,,Boss
 • VoIP Communicatie

  Bij IT4U begrijpen wij dat professionele communicatie een belangrijke factor is voor het succes van jouw bedrijf. Daarom bieden wij ...
  Lees verder
  Young,Handsome,Male,Technical,Support,Agent,Trying,To,Explain,Something
  Young,Handsome,Male,Technical,Support,Agent,Trying,To,Explain,Something
 • Hardware & Infrastructuur

  U kan bij ons terecht voor een breed spectrum aan Hardware & Infrastructuur oplossingen: – Netwerk, WiFi, firewall, switches – ...
  Lees verder
  It,Engineer,Installs,Enclosure,With,Hard,Disk,Drive,In,The
  It,Engineer,Installs,Enclosure,With,Hard,Disk,Drive,In,The